فضاها و امکانات

باسمه تعالی

موسسه فرهنگی آموزشی حضرت ولی عصر (عج)، واقع در خیابان فجر در تهرانسر شرقی دارای مساحت 2500 متر مربع می باشد، شامل سه واحد آموزشی پیش دبستانی و دبستان دخترانه، پیش دبستان و دبستان پسرانه و متوسطه دوره اول پسرانه. مساحت زیر بنای هر واحد آموزشی حدود 500 متر مربع در 4 طبقه و همچنین واحد مدیریت، اداری و مالی به صورت مجزا می باشد. این موسسه آموزشی دارای سه فضای بازی و حیاط می باشد. ضمن وجود حیاط بازی با امکانات ورزش والیبال و بسکتبال، موسسه دارای زمین چمن مصنوعی به مساحت تقریبی 300 متر مربع می باشد.

این موسسه دارای سالن اجتماعات مجهز به ویدیو پروژکتور و سیستم صوتی و... با ظرفیت حدود 300 نفر می باشد. تعداد کلاسهای کل مجموع حدود 30 کلاس تمام هوشمند مجهز به تخته هوشمند چند کاربره، سیستم رایانه، ویدیو پروژکتور می باشد. تمام کلاس های موسسه مجهز به اینترنت پر سرعت بوده و همچنین کل مجموعه دارای شبکه اینترانت داخلی می باشد.

از جمله سایر تجهیزات این موسسه دارای سیستم تلفن گویای مرکزی (VOIP) می باشد و اپلیکیشن تلفن همراه و وب سایت و شبکه های مجازی به منظور ارتباط اولیا و مربیان می باشد. تمام تلاش مسئولین این مجموعه ارائه بهترین خدمات و آنلاین به همه دانش آموزان و محصلین گرامی می باشد.شایان ذکر است تمام فضای موسسه اعم از کلاس ها و راهرو ها و حیاط ها مجهز به دوربین مداربسته می باشند که با تنظیمات صورت گرفته اولیای گرامی می توانند به دوربین های مربوط به کلاس و حیاط و راهروهای مدرسه دانش آموز خود در هر لحظه دسترسی داشته باشند.

موسسه فرهنگی آموزشی حضرت ولی عصر (عج) با داشتن 80 پرسنل مجرب تلاش در ارائه خدمات آموزشی و تحصیلی، مشاوره تحصیلی و خانوادگی، خدمات بهداشتی و پزشکی را داشته و با داشتن حدود 30 سال تجربه در این زمینه همواره خدمات به روز و آنلاین را به همه اولیای گرامی و دانش آموزان عزیز ارائه می دهد.

امکانات موسسه نرم افزار مدیریت یکپارچه امکانات کلاس ها

کلاس های مجهز به امکانات آموزشی هوشمند ،وایت برد ، تابلوی گچی