امکانات مجتمع :

موسسه فرهنگی آموزشی حضرت ولی عصر(عج)، واقع در تهرانسر، بلوار یاس، خیابان فجر پلاک 3 که  دارای مساحت 2500 متر مربع می باشد، شامل سه واحد آموزشی پیش دبستانی و دبستان دخترانه، پیش دبستان و دبستان پسرانه ومتوسطه دوره اول پسرانه می باشد. مساحت زیر بنای هر واحد آموزشی حدود 500 متر مربع در 4طبقه و همچنین واحد مدیریت، اداری و مالی به صورت مجزا می باشد. این موسسه آموزشی دارای سه فضای بازی و سه حیاط و دو زمین چمن ورزشی می باشد. ضمن وجود حیاط بازی با امکانات ورزش والیبال وبسکتبال، موسسه دارای دو زمین چمن مصنوعی به مساحت تقریبی 250 مترمربع و 400 مترمربع می باشد. این موسسه دارای سالن اجتماعات مجهزبه ویدیو پروژکتور و سیستم صوتی و… با ظرفیت حدود 300 نفر می باشد. تعداد کلاسهای کل مجموعه، 36 کلاس تمام هوشمند مجهز به تخته هوشمند چند کاربره، سیستم رایانه، ویدیو پروژکتور و دوربین مداربسته می باشد. تمام کلاس های موسسه مجهز به اینترنت پر سرعت بوده و همچنین کل مجموعه دارای شبکه اینترانت داخلی می باشد. از جمله سایر تجهیزات این موسسه دارای سیستم تلفن گویای مرکزی (VOIP) و اپلیکیشن اختصاصی مجتمع (تحت وب) و وب سایت و شبکه های مجازی به منظور ارتباط اولیا و مربیان می باشد. تمام تلاش مسئولین این مجموعه ارائه بهترین خدمات و آنلاین به همه دانش آموزان و محصلین گرامی می باشد. شایان ذکر است تمام فضای موسسه اعم از کلاس ها و راهرو ها و حیاط ها مجهز به حدود 90 دوربین مداربسته می باشند که با تنظیمات صورت گرفته اولیای گرامی می توانند به دوربین های مربوط به کلاس و حیاط و راهروهای مدرسه دانش آموز خود در هر لحظه دسترسی داشته باشند. موسسه فرهنگی آموزشی حضرت ولی عصر(عج) با داشتن 120 پرسنل مجرب، تلاش در ارائه خدمات آموزشی و تحصیلی، مشاوره تحصیلی و خانوادگی، خدمات بهداشتی و پزشکی را داشته و با داشتن بالای 30 سال تجربه در این زمینه همواره خدمات به روز و آنلاین را به همه اولیای گرامی و دانش آموزان عزیز ارائه می دهد.

کلاس های مجهز به امکانات آموزشی هوشمند ،وایت برد ، تابلوی گچی

مجهز به دوربین مدار بسته