باسمه تعالی

دانش آموزان مجتمع ولی عصر (عج) با شرکت در پروژه بین المللی سعی کردن نمادی از صلح را ایجاد نموده و بازخوردی جهانی ایجاد نمایند. در این پروژه بین المللی بسیاری از دانش آموزان با خلاقیت خود پروژه های دانش آموزی تهیه و تنظیم کردند و با عکسی دسته جمی این پروژه ها را برای سازمان آموزشی محیط زیست ارسال نموده اند. این پروژه در سطح دنیا بین 222 مدرسه و 27 کشور از چهار قاره جهان انجام پذیرفت که دانش آموزان مجتمع حضرت ولی عصر (عج) جزو پروژه های منتخب در سطح جهان شدند.

در این راستا سازمان مذکور با اهدای گواهینامه ای از خلاقیت دانش آموزان مدرسه حضرت ولی عصر (عج) تقدیر و تشکر نموده و پروژه های دانش آموزان عزیز را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک گذاشته است. تصویر گواهینامه اهدائی همراه با ترجمه در ذیل آورده شده است.

یک پاسخ

1. با سلام و تشکر از همه مربیان گرامی و میدیریت محترم
    در دنیایی که پر از نفرت و کینه هست و بسیاری از دشمنان به دنبال نابودی ما هستن، خیلی خوشحالم که در دل فرزندان این مرز و بوم با خلاقیتی که در سطح دنیا نمایش داده می شود آرمانهای خود را همواره رشد می دهیم. با آرزوی موفقیت و سلامتی